Przedłużenie umowy

W tym dziale na Wasze pytania dotyczące Abonamentu odpowiadają specjaliści Plusa
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
mariusz9a
Administrator
Administrator
Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook

Re: Przedłużenie umowy

Post autor: mariusz9a »

Ale komu? Ty chcesz zrezygnować z konta na forum czy z usług operatora? Jeśli to pierwsze to napisz prywatną wiadomość do któregoś z administratorów. Jak to drugie to w umowie masz jak rezygnuje się z usług i nie robi się tego jakąś wiadomością na forum tylko przez kontakt z operatorem, jaki? Masz to w umowie, jest kilka metod, ale nie forum bo to nie jest część operatora.
"Szczęśliwy, kto umie dzielić się z innymi"
Obrazek
Piotr1991
Prawie PlusManiak

Post autor: Piotr1991 »

Przecież to forum służy do kontaktu z BOK z działem utrzymanie klienta. Więc administracja nie bez powodu tu pisze wiadomość coby wysłać dane do kontaktu dla BOK
mariusz9a
Administrator
Administrator

Post autor: mariusz9a »

Piotr1991 pisze: 10 lip 2025, o 00:51 Przecież to forum służy do kontaktu z BOK z działem utrzymanie klienta. Więc administracja nie bez powodu tu pisze wiadomość coby wysłać dane do kontaktu dla BOK
Ale wszelkie metody kontaktu z BOK podawane tutaj, to oficjalne metody (formularz na stronie operatora itp). A nie wysłanie komuś udzielającemu się na forum czegoś. Dlatego chce się od Ciebie dowiedzieć co komu wysłałeś, ale chyba się nie dowiem... także poddaje się. Kontaktuj się z Operatorem w sprawie wypowiedzenia umowy na usługi. Wypowiedzenie wysłane komuś na forum nie ma żadnej mocy i nie zostanie zarejestrowane w systemie operatora bo tam po prostu nie trafi, bo to prywatne forum a nie jednostka podlegająca operatorowi. Twoja umowa mówi jak masz wypowiadać umowę - nie są to dowolne metody i widzimisię kogokolwiek tylko prawnie uwarunkowane metody i musisz postępować zgodnie z nimi. Inaczej nic nie wypowiesz. Równie dobrze możesz opublikować wypowiedzenie na portalu społecznościowym i mieć pretensje dlaczego tego nie ma zarejestrowanego w systemie operatora :roll: Rozumiesz o co mi chodzi? Już pomijam że ja dalej nie rozumiem co komu dokładnie na tym forum wysłałeś, ale Ty nie chcesz za bardzo powiedzieć. A może Tobie w ogóle nie chodzi o wypowiedzenie umowy a wysłanie prośby o kontakt kogoś z utrzymania klienta od Plusa? Czy co?

PS. I tak dla Twojej wiadomości - administracja forum nie jest żadnym łącznikiem z Plusem i nie ma w zasadzie żadnego związku z Polkomtelem. Tylko Specjaliści Plusa nimi są.
"Szczęśliwy, kto umie dzielić się z innymi"
Obrazek
Fo0Fight3R
Nowy

Post autor: Fo0Fight3R »

Proszę o kontakt Dział Utrzymania Klienta w sprawie przedłużenia umowy
Awatar użytkownika
Marta_Plus
Specjalista Plusa

Post autor: Marta_Plus »

Fo0Fight3R,

podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika. Zlecę wówczas kontakt z konsultantem.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Obrazek

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Hati
Nowy

Post autor: Hati »

Proszę o kontakt Dział Utrzymania Klienta w sprawie przedłużenia umowy
Awatar użytkownika
Basia_Plus
Specjalista Plusa

Post autor: Basia_Plus »

Hati,

podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

Obrazek

Kolejoman
PlusManiak

Post autor: Kolejoman »

Kończy mi się umowa. W chwili obecnej mam abonament 59 zł i w tym 100 GB miesięcznie i 150 GB jednorazowo. Na stronie mam propozycję 60 zł i 60 GB miesięcznie (a o jednorazowym ani słowa) czyli dużo gorsza oferta... :( Czy mógłbym prosić o kontakt z DUK z zaznaczeniem, że interesowałaby mnie oferta co najmniej taka sama jak mam obecnie?
Awatar użytkownika
Basia_Plus
Specjalista Plusa

Kolejoman,

podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

Obrazek

Kolejoman
PlusManiak

Post autor: Kolejoman »

Przesłałem.
Awatar użytkownika
Basia_Plus
Specjalista Plusa

Kolejoman,

wiadomość dotarła - dziękuję. Przekazałam prośbę o kontakt.

Obrazek

szulca
Początkujący PlusManiak

Post autor: szulca »

Cześć. Chciałbym przedłużyć umowę: 4 numery i tv ale oferta otrzymana od konsultanta mnie nie satysfakcjonuje. Chciałbym uzyskać lepsze warunki. Proszę o radę.
szulca
Początkujący PlusManiak

Post autor: szulca »

Wysłałem maila na adres : specjalista…
Awatar użytkownika
Basia_Plus
Specjalista Plusa

Witaj szulca,

podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy wraz z numerem kontaktowym pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

Obrazek

Krzysztoff
Nowy

Post autor: Krzysztoff »

Dobry wieczór. Jestem długoletnim abonentem sieci PlusGSM. Chciałbym przedłużyć umowę na 3 karty SIM. Oferta przedstawiona przez Konsultanta odbiega od moich oczekiwań. Chciałbym nieco lepszych warunków. Proszę o radę.
ODPOWIEDZ