Przedłużenie umowy
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Przedłużenie umowy
Witaj Krzysztoff,
na podstawie Twojej wiadomości e-mail, przekazałam prośbę o kontakt konsultanta.
na podstawie Twojej wiadomości e-mail, przekazałam prośbę o kontakt konsultanta.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

-
Krzysztoff
- Nowy
Niestety nikt się nie odezwał...
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
Krzysztoff,
daj im szansę
oddzwonią.
daj im szansę

-
Krzysztoff
- Nowy
Właśnie oddzwonili.
Dziękuję za pomoc.
PS. Jednakże przedstawianie tej samej oferty (którą sam mogę znaleźć na stronie) po raz kolejny uważam za mało profesjonalne... Tak więc "poszukam czegoś lepszego dla mnie" gdzie indziej... ;)
Dziękuję za pomoc.
PS. Jednakże przedstawianie tej samej oferty (którą sam mogę znaleźć na stronie) po raz kolejny uważam za mało profesjonalne... Tak więc "poszukam czegoś lepszego dla mnie" gdzie indziej... ;)
Cześć, aktualnie dwie karty sim plush abo na czas niekreślony - bez problemu mogę skorzystać bezpośrednio przez stronę z oferty "Razem Taniej 80 GB za 20 zł/ mies. za osobę" ? Czy muszę o czymś pamiętać żeby nie było komplikacji?
- Marta_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj rawsky,
W przypadku dwóch umów utrzymaniowych (przedłużenie umowy), powyższy rabat nie będzie przyznany.

-
kokoshaglava
- Nowy
Mam 2 numery i internet na firmę i 1 numer prywatny.
Chciałbym przedłużyć umowę, ale standardowa oferta dla przedłużających umowę mnie nie zadowala...
Czy ktoś może pomóc?
Chciałbym przedłużyć umowę, ale standardowa oferta dla przedłużających umowę mnie nie zadowala...
Czy ktoś może pomóc?
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
kokoshaglava,
podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

Dzien dobry. Prosze o kontakt w sprawie umowy. Maila wyslalem na specjalista_plus@plus.pl
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj szulca,
wiadomość dotała - dziękuję. Sprawę przekazałam do konsultanta DUK.
wiadomość dotała - dziękuję. Sprawę przekazałam do konsultanta DUK.

Zastanawiam się czy kiedyś dożyję sytuacji, że przedłużenie/zmiana umowy nie będzie wiązać się ze składaniem reklamacji, bo jak na razie jest to chyba jakaś plusowa tradycja...
Rozpocząłem dziś korzystanie z nowej oferty dla numerów 69X XXX XXX i 66X XXX XXX. Zgodnie z podpisanym aneksem na każdym z numerów miałem mieć po 180 GB internetu (60 GB pakiet podstawowy i 120 GB pakiet dodatkowy w ramach łączenia usług). Na numerze 66X XXX XXX wszystko jest prawidłowo (obydwa pakiety) natomiast na numerze 69X XXX XXX jest tylko pakiet podstawowy 60GB a brakuje pakietu dodatkowego 120 GB.
Wysłałem już zgłoszenie CASE/250905/575, czy mogę prosić o sprawne załatwienie sprawy?
Rozpocząłem dziś korzystanie z nowej oferty dla numerów 69X XXX XXX i 66X XXX XXX. Zgodnie z podpisanym aneksem na każdym z numerów miałem mieć po 180 GB internetu (60 GB pakiet podstawowy i 120 GB pakiet dodatkowy w ramach łączenia usług). Na numerze 66X XXX XXX wszystko jest prawidłowo (obydwa pakiety) natomiast na numerze 69X XXX XXX jest tylko pakiet podstawowy 60GB a brakuje pakietu dodatkowego 120 GB.
Wysłałem już zgłoszenie CASE/250905/575, czy mogę prosić o sprawne załatwienie sprawy?
Ostatnio zmieniony 5 wrz 2025, o 10:15 przez Basia_Plus, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Ukryłam numery.
Powód: Ukryłam numery.
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Kolejoman,
poprosiłam o przyśpieszenie udzielenia odpowiedzi na powyższą korespondencję.

Okazało się że sprawa będzie załatwiana jednak nie tym zgłoszeniem co podałem tylko reklamacją nr 7848693.
Czy mogę poprosić zatem o przyspieszenie reklamacji o powyższym numerze?
Czy mogę poprosić zatem o przyspieszenie reklamacji o powyższym numerze?
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Kolejoman,
przekazane.
przekazane.

Przedłużenie umowy
Witam, kończy mi się dwuletnia umowa na abonament i byłem wczoraj w salonie Plusa żeby ją przedłużyć, chciałbym zaznaczyć, że w Plusie jestem od ok. 25 lat i jakie było moje rozczarowanie po tym co wczoraj usłyszałem od Pani, która mnie obsługiwała bo zabrzmiało to tak, że jak chce przedłużyć umowę to to jest jakaś forma kary i muszę płacić więcej. Obecnie posiadam plan XL (250GB internetu + 750GB na cały okres rozliczeniowy) płacę za to ok. 90 zł. Umowa kończy się 12 grudnia to chciałem ją przedłużyć a Pani powiedziała mi, że nie ma opcji że będę płacił tyle samo bo muszę płacić więcej i dała mi do wyboru takie opcje: 1. Dostaje internet bez limitu, ale konieczne jest dobranie telewizji albo słuchawek albo jakieś technicznej karty internetowej i wtedy będę płacić 110 zł miesięcznie a opcja 2. Że zostaje przy tym abonamencie co mam ale i tak czy siak kwota urośnie do 110 zł. Przecież to jest jakaś paranoja. Chcę dobrowolnie przedłużyć umowę, zostać w Plusie i zamiast zostać chociaż na tej samej kwocie albo dostać jakiś rabat dla stałego klienta to dowiaduje się, że musze płacić więcej. Chciałbym się dowiedzieć czy naprawdę tak to teraz wygląda czy może Pani próbowała na mnie wyrobić sobie prowizje i wcisnąć co tylko może. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 lis 2025, o 16:38 przez Ron, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesienie do istniejącego tematu
Powód: Przeniesienie do istniejącego tematu