Przedłużenie umowy
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
-
annmaya83
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Przedłużenie umowy
Przedłużyłam umowę 30.01.26. Mam kilka abonamentów i dobrałam 2 sreamingi za 40 zł. Według infolini są aktywne, wedlug POK nie. Tak czy inaczej nie działają. Okres rozliczeniowy mam od 17. 18.02 dostałam fakturę. Według mojej wiedzy (i słów pani z POK) już na niej powinny pojawić się: pierwsza opłata za pelny okres za streamingi 17.02-16.03 (czyli 40 zł z góry) oraz rozliczenie od momentu aktywacji za okres 30.01-16.02 (niepełny okres z dołu). Tymczasem nie ma nic za streamingi. Wedlug pani z infolinii pierwsze naliczenia bedą dopiero od faktury wystawionej 18.03. Jak to jest z tym naliczaniem opłat za streamingi?
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
annmaya83,
Z pozycji forum nie posiadamy wglądu na konto, aby zweryfikować opisaną sprawę. Prześlij zatem pytanie wraz z danymi (imię, nazwisko, PESEL) przez ten formularz. Jeżeli podasz nam tutaj numer zgłoszenia, postaramy się przyśpieszyć udzielenie odpowiedzi.
Opłata powinna być naliczona z początkiem najbliższego okresu rozliczeniowego.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

proszę o kontakt z dzaiłem DUK, prośbę przesłałem mailowo
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
matti100,
wiadomość dotarła - dziękuję. Przekazałam do konsultanta DUK prośbę o kontakt.
wiadomość dotarła - dziękuję. Przekazałam do konsultanta DUK prośbę o kontakt.

Ile przed końcem umowy na czas określony można zawrzeć kolejną na czas określony? Odnowieniowa nieco tańsza od poprzedniej, bo z tego co pamiętam droższą można chyba zawsze.
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
mpmdembi,
jeżeli pozostanie 8 miesięcy do końca kontraktu.

Wykonałem telefon na 2601. Umowa kończy mi się w połowie września. Otrzymałem informację, że nie mogę przed końcem umowy podpisać (bez kary) nowej umowy na niższą kwotę niż aktualna, a o to pytałem. Jak więc jest w rzeczywistości, bo mam dwie skrajne opinie?
mpmdembi, przedłużyć można przez Dział Utrzymania,
Pozwoliłem sobie poniżej przesłać od Specjalisty Plusa Basia_Plus informacje jak to zrobić.
Pozwoliłem sobie poniżej przesłać od Specjalisty Plusa Basia_Plus informacje jak to zrobić.
Basia_Plus
podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
Pytanie do osób które ostatnio przedłużały umowę na abonament a konkretniej na usługę Duet gdzie dwa numery są podpięte pod to samo konto abonenta ze wspólnym pakietem internetu. Obecnie za 69 zł + 240 GB współdzielonego internetu. Jak patrzę na stronie to obecnie jest drożej i mniej internetu bo za 80 zł + 180 GB. Czy przedłużając umowę tylko taka opcja jest dostępna czy ktoś może wynegocjował warunki jakie miał wcześniej? Pamiętam że kiedyś można było przy przedłużeniu dostać także jakiś jeden wybrany streaming. Umowa do 24 września więc mam jeszcze trochę czasu.
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
emarti,
podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika. Oddzwoni wówczas nasz pracownik i przedstawi aktualnie dostępne oferty.
podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy pod adres: specjalista_plus@plus.pl, w temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika. Oddzwoni wówczas nasz pracownik i przedstawi aktualnie dostępne oferty.

A to sorki, nie doczytałem. Tak na szybko czytałem co oferują. Dzięki za info. W każdym bądź razie poczekam jeszcze bo tak jak pisałem do końca umowy jest jeszcze czas do września.
@Basia_plus
Dwa lata temu otrzymałem tu pomoc. Po moim poście zadzwonił człowiek który stwierdził, że jest moim opiekunem oferty czy jakoś tak. Ogólnie przedstawił fajne warunki. Podpisałem przedłużenie. Niedługo mija termin umowy i liczyłem, że ten "opiekun" zadzwoni ale jak zwykle się przeliczyłem bo teraz widzę, że to taki chwyt marketingowy był
. Zdążyli już dzwonić z salonu plusa z ofertą bez oferty, za to dbający o moją kondycję bo usilnie do salonu zaprosić mnie chcieli (niestety nie spodziewam się cudów bo i 2 lata temu ich nie było). Reasumując, fajnie by było wiedzieć czy ktoś ma chęć jeszcze zadzwonić z jakaś fajną oferta czy mogę spokojnie przenosić się do Orange :)
Dwa lata temu otrzymałem tu pomoc. Po moim poście zadzwonił człowiek który stwierdził, że jest moim opiekunem oferty czy jakoś tak. Ogólnie przedstawił fajne warunki. Podpisałem przedłużenie. Niedługo mija termin umowy i liczyłem, że ten "opiekun" zadzwoni ale jak zwykle się przeliczyłem bo teraz widzę, że to taki chwyt marketingowy był
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
MarcinR,
podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
podeślij proszę numer telefonu, którego sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.

Witam zastanawiam się nad rezygnacją z Plusa na 3 numerach telefonu które posiadam od.10 lat. Proszę o kontakt z działem utrzymania klienta może uda.sie.otrzymac lepszą ofertę.