Sim+ pisze: ↑13 lis 2025, o 10:23
a środki promocyjne pozwolą w tej taryfie korzystać z kwoty 40zł na koncie promocyjnym w celu wykorzystania ich na automatyczny zakup 5.pakietu 100.000 GB za 35zł ?
14. Gratis można wykorzystać na wszystkie usługi dostępne dla Abonentów z wyjątkiem usług o podwyższonej opłacie. Wartość Gratisu może być wykorzystana do uiszczania opłat za aktywację usług, promocji i pakietów oraz opłat cyklicznych za ich odnowienie z wyjątkiem odnowienia promocji „Pakiety subskrypcyjne w Plusie.
A prawdopodobnie nie da sie z niego korzystać.
5. Z Usługi można korzystać przez okres ważności wynoszący 720 godzin (co odpowiada 30 dniom), jeżeli Abonent Na Kartę jest w Okresie ważności dla Usług wychodzących.
I czy stracę wtedy te wszystkie pakiety uruchomione w taryfie Elastyczna na Kartę, czyli Pakiet 100.000 GB z Uniperks dla studentów i 4 doładowania i gratis?
Usługi powinny zostać przeniesione.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?
Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Czy posiadanie zera wartości konta w przypadku dowolnej taryfy , w której jest aktywny pakiet (powiedzmy ten studencki za 35zł dający no limity i 100.000 GB na 30 dni) daje możliwość korzystania z tego pakietu czy też musi być dodatnia wartość konta w PLN by korzystać z jakichkolwiek usług wychodzących, nawet w przypadku posiadania ważnego pakietu studenckiego?
Prepaid jest dla mądrych i bogatych, a abonament dla leniwych i ubogich:)
Sim+ pisze: ↑13 lis 2025, o 12:05
Czy posiadanie zera wartości konta w przypadku dowolnej taryfy , w której jest aktywny pakiet (powiedzmy ten studencki za 35zł dający no limity i 100.000 GB na 30 dni) daje możliwość korzystania z tego pakietu
Tak.
W jakiej taryfie najlepiej w takim razie korzystać z tych 2 promocji zasilając konto co 30 dni kwotą 35zł (mając aktywną usługę 100.000 GB z Uniperks dla studentów oraz "4 doładowania i gratis")?
Wg obecnych regulaminów, nie ma chyba żadnej taryfy w której jest roczna ważność konta po doładowaniu konta za 35zł.
Wg sztucznej inteligencji :
jaka taryfa w Plusie na Kartę posiada roczną ważność konta po doładowaniu za 30zł?
Copilot said:
Copilot
Tak, w Plusie na Kartę można mieć roczną ważność konta, ale nie jest to automatycznie powiązane z samym doładowaniem za 30 zł – wymaga aktywacji specjalnej opcji lub wyboru odpowiedniej taryfy.
Jak to działa?
Promocja „Rok Ważności Konta”
Dostępna w większości taryf na kartę (np. Prosto na Kartę, Plus Elastyczna na Kartę, Ja+ na Kartę).
Po aktywacji i doładowaniu (min. 5 zł w ciągu 30 dni) konto jest ważne 365 dni dla usług wychodzących.
Koszt aktywacji: 10 zł (kod USSD: *136*11*18#) lub przez aplikację iPlus.
plus
Alternatywa – SMS
Możesz przedłużyć ważność konta o rok bez zmiany taryfy, wysyłając SMS o treści 365 na numer 80009.
Koszt: 29 zł jednorazowo.
plus
Starter „Konto Ważne Rok”
Jeśli kupisz starter z tą opcją, każde doładowanie (od 5 zł) przedłuża konto o 365 dni.
Najczęściej działa w taryfie Prosto na Kartę.
jakaoferta
Czy samo doładowanie za 30 zł daje rok ważności?
Nie, standardowo doładowanie 30 zł przedłuża konto na 30 dni dla usług wychodzących (przychodzące są ważne nawet 730 dni).
plus
Aby mieć rok ważności, musisz aktywować jedną z powyższych opcji.
Witam.
Nie otrzymałam pakietu kwotowego 20 zł z tytułu promocji za cztery doładowania konta.
Czy mogę prosić o przyspieszenie odpowiedzi na reklamację CASE/260103/173.
Z góry bardzo dziękuję ;)
Witam, jak to wygląda gdy aktualnie ta promocja jest przewidziana do czerwca lub mają, jeżeli w dniu jej końca będę miał 1 doładowanie lub 2 to czy ono przejdzie na następny cykl tej promocji czy zostanie zresetowane do 0? Czy jeśli aktywowałem promocje w zeszłym roku i po wysłaniu SMS info pokazuje mi 0 to nadal jestem w tej promocji czy muszę ponownie wysyłać sms start?
Jan36 pisze: ↑6 sty 2026, o 21:31
jeżeli w dniu jej końca będę miał 1 doładowanie lub 2 to czy ono przejdzie na następny cykl tej promocji czy zostanie zresetowane do 0?
Przejdzie, jeśli promocja zostanie przedłużona.
Jan36 pisze: ↑6 sty 2026, o 21:31
Czy jeśli aktywowałem promocje w zeszłym roku i po wysłaniu SMS info pokazuje mi 0 to nadal jestem w tej promocji czy muszę ponownie wysyłać sms start?
Nie musisz. Promocja jest także widoczna pod kodem *136#.
To ja jeszcze pociągnę temat ważności gratisu przy 4.doładowaniu za 35zł w taryfie Prosto na Kartę. Wg regulaminu promocji 4 doładowania i gratis- ów gratis czyli kwota 40zł będzie zaliczona na konto bonusowe i będzie ważna 30 dni (720 godzin od momentu doładowania) . Czy w takim razie jeśli pakiet studencki za 35zł (100.000 GB) jest aktywowany automatycznie co 30 dni, to czy 4.doładowanie tuż przed aktywacją pakietu 100.000 GB na 30dni da możliwość wykorzystania tego gratisu w momencie aktywacji 5.pakietu za kolejne 30 dni? Chodzi o to aby system zauważył ważny gratis i wykorzystał go na zakup pakietu , a nie skasował go przed momentem aktywowania pakietu studenckiego.
pakiety/promocje posiadają własne terminy ważności, w których następuje ich odnowienie lub dezaktywacja.
Czy w takim razie zasilenie konta tuż przed aktywacją kolejnego pakietu 30-dniowego (100.000 GB) spowoduje otrzymanie gratisu w postaci 40zł na konto promocyjne , które zostanie wykorzystane na kolejny pakiet 30-dniowy ?