Awaria sieci - Krościenko
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
- Ewa_Plus
- Specjalista Plusa
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Awaria sieci - Krościenko
Faza,
- dostałam odpowiedź, że Ilość ruchu voice się nie zmieniła, dostępność jest pełna, pozostałe statystyki na tym samym poziomie, a stacje nadają z maxymalną mocą.
- dostałam odpowiedź, że Ilość ruchu voice się nie zmieniła, dostępność jest pełna, pozostałe statystyki na tym samym poziomie, a stacje nadają z maxymalną mocą.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Dobry wieczór nie będę zakładał nowego tematu pisze odnośnie internetu z nadajnika w Krościenku z którym jest problem od około 2-3 tyg zmieniłem już cały osprzęt Antenę Ruter moden nic nie pomaga zrywane jest połączenie komunikat; połączono bez internetu i tak jest co chwile prędkość bardzo słaba otworzenie strony to trzeba bardzo długo oczekiwać. Mieszkam w miejscowości Liskowate odległość około 4km od nadajnika. Ogólnie całą miejscowość posiada światłowód wiec nie będzie zgłoszeń. Ja i sąsiedni dom korzystamy z sieci Plus. Bardzo proszę o jakieś informacje na ten temat. Dziękuję pozdrawiam.
- Marta_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj bozmek,
nie mamy odnotowanych zgłoszeń w podanej lokalizacji. Prześlij proszę opis sytuacji wraz z numerem telefonu poprzez ten formularz. W zgłoszeniu podaj również dokładną lokalizację, wyniki aktualnego testu prędkości Internetu oraz parametry sygnału. Pozdrawiam również.
nie mamy odnotowanych zgłoszeń w podanej lokalizacji. Prześlij proszę opis sytuacji wraz z numerem telefonu poprzez ten formularz. W zgłoszeniu podaj również dokładną lokalizację, wyniki aktualnego testu prędkości Internetu oraz parametry sygnału. Pozdrawiam również.

Witam zgłoszeń nie będzie ponieważ cała miejscowośc posiada światłowód tylko 3 domu korzystają z państwa internetu.
Dobry wieczór bardzo słaby internet w dniu dzisiejszym z nadajnika z krościenka czy wszystko jest w porządku? Prędkości 1mb/s
- Michał_Plus
- Specjalista Plusa
bozmek, jakie masz prędkości i parametry sygnału?

Dzien dobry nadal jest problem z siecią brakiem internetu zrywaniem połączenia rozlacza mi sterowniki od pieca i paneli solarnych co wpływa na ich pracę. Prędkości internetu z antena zewnątrz to czasami jest 1 chwilami podskoczy do 4 ale przeważnie od 0 do 2.
- Marta_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj bozmek,
a jakie masz parametry sygnału? Sprawdzisz je np. z aplikacji Network Cell Info?
a jakie masz parametry sygnału? Sprawdzisz je np. z aplikacji Network Cell Info?

Jest taki problem ze zrywa co chwile przesył danych już od dłuższego czasu. Tak się dzieje
- Michał_Plus
- Specjalista Plusa
bozmek,
Marta_Plus pisze: ↑13 maja 2025, o 10:00 a jakie masz parametry sygnału? Sprawdzisz je np. z aplikacji Network Cell Info?

Witam. Od kilku dni zauważyłem, że praktycznie brak jest sieci 2g wewnątrz budynków np u mnie gdzie wcześniej miałem praktycznie pełny zasięg, co więcej tak jak koledzy wyżej piszą w ich lokalizacjach praktycznie zanikł zasięg LTE gdzie wcześniej również zasięg ten był dosyć mocny nie wiem czym jest to spowodowane jakimiś zakłóceniami z zewnątrz czy po prostu jest jakaś awaria na nadajniku. Prosiłbym o pomoc wysłanie jakiegoś kompetentnego technika aby to sprawdził, bo jest tragedia. Wam może zdalnie pokazuje, że wszystko jest ok, a tak na prawdę wcale tak nie jest, orientuje sie jak to wcześniej działało i aktualnie powiem tylko tyle, działa to tragicznie. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, dodatkowo wrzucam wrzucam screen z nci
- Michał_Plus
- Specjalista Plusa
Faza, nie mamy odnotowanych żadnych zgłoszeń w tej lokalizacji. Nie trwają również żadne prace. Prześlij opis sytuacji wraz z numerem telefonu poprzez ten formularz. W zgłoszeniu podaj również dokładną lokalizację, wyniki aktualnych test prędkości Internetu oraz parametry sygnału.

- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj Faza,
niestety nie.

A jakieś zapytanie do odpowiednich osób możecie zadać, bo nie wiem czy kupować sprzęt pod 5g ?