Nasze hobby, zainteresowania
-
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Nasze hobby, zainteresowania
Ja to mam takie dość typowe zajęcie jak dla faceta bardzo lubię sobie coś dłubać przy samochodach i coś tam przy nich reperować i majstrować. Na punkcie swojego samochodu to świra mam ciągle hyhy Zawsze go dopieszczam z zewnątrz to co 2 dzień na myjni bo wiecie jak to się jedzie to się zakurzy czy coś takiego
Moim wielkim hobby jest z pewnością bilard i tennis stołowy. Staram się często grać, sprawia mi to ogromną przyjemność. Oprócz tego taniec - salsa i zumba. Ogólnie jestem aktywną osobą, więc też zwiedzanie i podróżowanie.
Stawiam na aktywność:) Rower, basen, siłownia fitnes i wszystko co z tym związane, już nie mogę doczekać się wiosny :) Lubię też czytać ostatnio najczęściej są to kryminały Cobena albo polskiego autora Miłoszewskiego :) Czasem jednak dopada mnie chęć pogrania na komputerze.
Stawiam na aktywność również - 2 razy w tygodniu chodzę pograć sobie w tenisa. Jeśli jest zima to wybieram tenisa stołowego ale jest właśnie lato to zwykle rezerwuję sobie po prostu taki kort do tenisa i z tego to powodu często tam sobie gram ze znajomymi z tą zasadą, że po prostu wygrany zostanie po jednej stronie.
-
- Nowy
to prawda gry planszowe są strasznie drogie ale moje dzieci mnie uwielbiają i w sumie często im je kupuję ponieważ lepsze to niż gry komputeroweHIPERSANTOS2145 pisze:Ja też lubię pograć sobie w planszówki, ale cena tych ciekawych jest dość powalająca. Jak mam choć trochę wolnego czasu, co rzadko sie zdarza, lubię fotografować. Niestety to też tanie hobby nie jest :P No i gotowanie. Uwielbiam. Dla siebie, dla rodzinki, dla znajomych. Kolekcjonuje książki kucharskie, jak jestem na wakacjach to zawsze przywożę zamiast pamiątek coś ciekawego do jedzenia.
-
- Nowy
Ksiązki to jest to co ja kocham najbardziej lubię je czytać a jeszcze bardziej lubię je kupwać a Cobena uwielbiammcotton91 pisze:Stawiam na aktywność:) Rower, basen, siłownia fitnes i wszystko co z tym związane, już nie mogę doczekać się wiosny :) Lubię też czytać ostatnio najczęściej są to kryminały Cobena albo polskiego autora Miłoszewskiego :) Czasem jednak dopada mnie chęć pogrania na komputerze.
-
- Nowy
Z tym, że wygrany zostaje przy stole to skąd ja to akurat znam bardzo dobrze hehe : ) mój sport jest taki, że po prostu w zimie bardzo lubię sobie pojechać na jakieś narty i tam sobie jakoś potrenować różne ewolucję : D bo dosłownie z kolegami tworzymy takie małe skocznie i próbujemy się chociaż raz zabawić w Małysza
-
- Nowy
U mnie takie największe zainteresowania są właśnie związane z rollkami ; D ale to jeśli chodzi właśnie o lato ; )bo jeśli jest akurat właśnie zima to ja bardzo często sobie jeżdże jakoś na łyżwwach. TUtaj ta sprawa jest akurat bardzo podobna i w tych dwóch przypadkach ja jakoś nie widzę różnicy..Może tylko taką, że na łyżwach upadek mniej boli : D
-
- Nowy
Ciekawe ciekawe ta zainteresowania : ) ja akurat najbardziej lubię słuchać muzyki hip hopowej : D czasem autentycznie możecie mi wierzyć lub nie to po prostu czasem coś skrobię na kartce i później próbóję właśnie to zarymować sobie : ) jest to bardzo fajne bo jak coś mi całkiem nieźle wyjdzie to się chwalę przed znajomymi : D
-
- Nowy
Sport jest fajny, ale wydaje mi się, że jednak druty, maszyna do szycia to jest to co lubię najbardziej, czyli - hand made ;) potem taniec i muzyka plus dobra książka, ale niestety mam coraz mniej czasu na takie przyjemności ponieważ pochłaniają mnie domowe obowiązki
-
- Nowy
Tak dobra książka jako sport też może być : ) ja akurat bardzo często czytam jeśli po prostu skończę mój cykl na siłowni (6tygodniowy) to wtedy na regeneracji robię coś takiego innego gdzie po prostu chcę się bardzo mocno wyciszyć : ) jeśli chodzi o szycie na drutach to zajęcie nie jest dla mnie ale akurat moja dziewczyna bardzo często to robi bo jak to mówi to ją relaksuję.. : )
-
- Nowy
Ja akurat bardzo się interesuję motoryzacją : )) lubię zawsze coś w swoim aucie ulepszać i po prostu zawsze coś tam robię czy to jakiś tunning czy to sobie go poodkurzam i zadbam bardzo dobrze ; )) jeszcze bardzo lubię też tam akurat wymieniać pokrowce czy też jak mi się ostatnio zdarzyło nowe opony wymieniać ; ))
Moim zainteresowaniem są telefony oraz różne gadżety techniczne:) Drugą rzeczą jaką się interesuje to gry komputerowe trochę tez sportem jak tenis, piłka nożna. Interesuje się również moja codzienna praca jaka się zajmuje, czyli maszyny sterowane automatycznie:)
-
- Nowy
Mnie interesuje starożytny Egipt. Tajemnice piramid, mumifikacja, wykopaliska i wszystko co jest z nim związane. Chyba od zawsze mnie intrygował. Co dziwne, moja 10 letnia córka idzie w moje ślady. Ostatnio zażyczyła sobie książki "Jak czytać hieroglify egipskie" i zapamiętale ją studiuje oraz maluje pięknie faraonów i bogów egipskich. Ciekawe co z tego będzie...
-
- Nowy
Mnie ostatnim czasem wciągnęła stylizacja paznokci i myślę nad rozkręceniem swojego biznesu kosmetycznego :) Strasznie mnie to kręci i relaksuje. Kocham zdobić paznokcie i dbać o swój wygląd, dlatego pomyślałam, że połączę przyjemne z pożytecznym ;) Ostatnio ukończyłam kursy stylizacji paznokci oraz szkołę kosmetyczną :)