Lubię webową wersję EBOK (iPlus)... Generalnie wolę komputer niż to uniwersalne urządzenie komunikacyjne zwane smartfonem. Mam kilka kont "zaprzyjaźnionych" na moim koncie w EBOK - pojedynczych numerów prepaid, ale i całe konta abonamentowe z kilkoma numerami. Czy to znaczy, że jeśli zacznę korzystać z mobilnego iPlusa nie będę tego miał jak dotychczas? Co więcej - loguję się "po staremu" - nie mam nowego konta na plus.pl (chociaż kiedyś miałem, bo były takie konta przecież, ale do czego innego służyły i - co ciekawe - nie dezaktywowałem, więc powinno być nadalJoanna_Plus pisze: ↑31 gru 2024, o 16:53 ekstraway,
numery należny na nowo dodać: zakładka Profil ->Udostępnianie.
Do siego![]()
Rok ważności konta
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
-
wlo
- V.I.P.
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Rok ważności konta
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
wlo,
skorzystanie z aplikacji iPlus wymaga utworzenia konta na adres e-mail. Nowy sposób logowania będzie wówczas obowiązywał także na www. Numery dodane - aplikacja i numery zaprzyjaźnione - serwis internetowy, to dwie różne usługi, które nie są ze sobą powiązane.
skorzystanie z aplikacji iPlus wymaga utworzenia konta na adres e-mail. Nowy sposób logowania będzie wówczas obowiązywał także na www. Numery dodane - aplikacja i numery zaprzyjaźnione - serwis internetowy, to dwie różne usługi, które nie są ze sobą powiązane.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Mając plusha na kartę i korzystając z comiesięcznego pakietu za 25zł (sms, mms, minuty bez limitu +10gb) muszę aktywować rok ważności konta?
Jeśli będziesz regularnie doładowywał konto... Nie.
Jeśli natomiast będziesz to robił nieregularnie, mniejszymi kwotami - jak najbardziej.
No mało... Doładowanie 4 x 5 zł jednego dnia przedłuża tak jak jedno doładowanie za 5 zł - 5 dni bodaj (no - biorąc pod uwagę minuty jak to liczy Plus - każde o parę minut więcej, jeśli realizujesz jedno po drugim). Osobiście zalecam aktywację RWK przy takim systemie utrzymania numeru.
Na Twoim miejscu rozważyłbym zasilenia po 50 zł. Jedno wystarcza na 2 miesiące (60 dni) a ważność konta to 3 miesiące (90 dni). Po 8 miesiącach 5 gratis, chociaż nie do wykorzystania tak naprawdę, bo w ciągu 30 dni raz tylko odnowisz pakiet za 25 zł. Więc 4 zasilenie za 25 zł można zrobić. No ale to Twoja decyzja ;)
Ja bym odżałował te 10 zł na RWK, bo jednak ułatwia to życie. 1 czy 2 lutego będę na 8 numerach zarządzanych odnawiał RWK. Operator się wzbogaci(?). Pieniądze i tak są na kontach numerów ;)
-
pytanieplus
- Początkujący PlusManiak
Witam mam taryfę Nowy Plush i chcę przedłużyć konto o rok, więc jaki jest teraz aktualny kod na rok ważności konta dla tej taryfy? I jaka cena?
Aktywacja następuje po wysłaniu wiadomości SMS o treści: KUPUJE PLUSHWAZNYROK pod numer 2601pytanieplus pisze: ↑27 sty 2025, o 12:33 Witam mam taryfę Nowy Plush i chcę przedłużyć konto o rok, więc jaki jest teraz aktualny kod na rok ważności konta dla tej taryfy? I jaka cena?
Koszt aktywacji: 10 zł
-
pytanieplus
- Początkujący PlusManiak
A tym kodem już nie można tylko trzeba wysyłać SMSa?
wł.:*121*11*365#
wł.:*121*11*365#
- Marta_Plus
- Specjalista Plusa
pytanieplus,
Tak, aktywacja usługi możliwa jest poprzez wskazaną powyżej komendę SMS.

Wspomnianą usługę można również aktywować logując się do mobilnej aplikacji iPlus
Czy za sms aktywujący rok ważności konta na 365 dni (29 zł) można zapłacić bonusem z promocji 4 doładowania i gratis?
- Joanna_Plus
- Specjalista Plusa
pitt,
tak.
tak.

Nie mogę aktywować rok ważności konta na 365 dni. Wysyłam sms-a na numer 80009 o treści 365 i nic się nie dzieje. Próbowałem kilka razy, mam środki na koncie. W 2023 i 2024 miałem ten sam problem. Zgłosiłem reklamację na stronie plusa 2 marca i do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi.
Czy można przez aplikację włączyć rok ważności konta czy tylko przez sms?
Numer zgłoszenia: CASE/250302/694
Czy można przez aplikację włączyć rok ważności konta czy tylko przez sms?
Numer zgłoszenia: CASE/250302/694