Nie działający kod USSD
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
- sl@w_es
- Administrator

- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Nie działający kod USSD
@ domur, Plush, potwierdzam; mam tak samo.
Pokuszę się o stwierdzenie, że dotyczy to tylko kodów USSD po których przychodzi informacja w formie SMS-a. Wiadomości flash pojawiają się od razu bez tego komunikatu.
Pokuszę się o stwierdzenie, że dotyczy to tylko kodów USSD po których przychodzi informacja w formie SMS-a. Wiadomości flash pojawiają się od razu bez tego komunikatu.
„Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi.” - Stanisław Jerzy Lec
Mam planowane przejście z powodu problemów w Plush Abo, a tutaj też widzę coś nie działa.
Edit: a w iPlus macie bieżące zużycie?
Edit: a w iPlus macie bieżące zużycie?
tak, w iPlus informacje są poprawne, po kodach USSD również informacje zwrotne są poprawne tyle że zamiast komunikatu po wywołaniu kodu "Twoje zlecenie zostało przyjęte do realizacji" teraz mamy "Wystąpiły problemy z obsługa zlecenia" taka nowość w Plusie i Plushu na kartę żeby nie było że nic się nie zmienia na + po zmianach w Zarządzie :D ;)
@sl@w_es, @Plush tak przy kodzie *100# w wiadomości zwrotnej klasy 0 nie pojawia się błędna informacja.
@sl@w_es, @Plush tak przy kodzie *100# w wiadomości zwrotnej klasy 0 nie pojawia się błędna informacja.
U mnie żadnych problemów z kodami USSD. Plush na kartę, przed chwilą sprawdzałem.
Może nie zwróciłeś uwagi, że post na który odpisujesz był napisany miesiąc temu, a nie teraz, także raczej już dawno nieaktualne
-
feniks1986
- Początkujący PlusManiak
Brak wiadomości z sieci Plus
Witam od jakiegoś czasu mam problem z wiadomościami z sieci Plus tzn.
Nie przychodzą mi wiadomości z krótkich kodow, brak wiadomości z czasem i kosztem rozmowy, przypomnienie że za 2 dni od owi się pakiet oraz o aktywacji pakietu Giga pakiet chill+
Problem zaczą się jakiś miesiąc temu.
Nie przychodzą mi wiadomości z krótkich kodow, brak wiadomości z czasem i kosztem rozmowy, przypomnienie że za 2 dni od owi się pakiet oraz o aktywacji pakietu Giga pakiet chill+
Problem zaczą się jakiś miesiąc temu.
Ostatnio zmieniony 7 lip 2026, o 16:34 przez Basia_Plus, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączono wątki - podobny temat.
Powód: Połączono wątki - podobny temat.
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj feniks1986,
prześlij proszę krótki opis sytuacji wraz z numerem telefonu przez ten formularz. Następnie podaj tutaj numer zagadnienia. Poproszę wówczas o weryfikację sprawy.
prześlij proszę krótki opis sytuacji wraz z numerem telefonu przez ten formularz. Następnie podaj tutaj numer zagadnienia. Poproszę wówczas o weryfikację sprawy.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

-
feniks1986
Przed chwilą dzwoniłem na infolinię teoretycznie mieli zrobić zgłoszenie do działu technicznego ale po podaniu wszystkich informacji pani się rozłączyła nic nie mowiac.
Po chwili przyszedł SMS z takim numerem zgłoszenia:
C00000002124745
Po chwili przyszedł SMS z takim numerem zgłoszenia:
C00000002124745
Basia_Plus pisze: ↑7 lip 2026, o 16:39 Witaj feniks1986,
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
feniks1986,
poprosiłam o weryfikację i udzielenie odpowiedzi na powyższe zgłoszenie.feniks1986 pisze: ↑7 lip 2026, o 17:07 Po chwili przyszedł SMS z takim numerem zgłoszenia:
C00000002124745

-
feniks1986
Bardzo szybko poszlo:
Informujemy, ze zgloszenie numer C00000002124745 zostalo zamkniete. W razie pytan zadzwon pod nr 601102601 koszt polaczenia zgodny z taryfa operatora . Plus
Oczywiście problem nie został naprawiony.
Informujemy, ze zgloszenie numer C00000002124745 zostalo zamkniete. W razie pytan zadzwon pod nr 601102601 koszt polaczenia zgodny z taryfa operatora . Plus
Oczywiście problem nie został naprawiony.
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
feniks1986,
nie mam wglądu w szczegóły zamkniętego zgłoszenia. Proszę o kontakt z infolinią: 601102601 (czynna całą dobę, 7 dni w tygodniu, koszt połączenia zgodny z cennikiem operatora).
nie mam wglądu w szczegóły zamkniętego zgłoszenia. Proszę o kontakt z infolinią: 601102601 (czynna całą dobę, 7 dni w tygodniu, koszt połączenia zgodny z cennikiem operatora).

-
feniks1986
Po 30 min udało się dodzwonic.
Zamknęli bo nie było informacji o której godzinie była próba wysłania smsa mimo iż podawałem konsultantowi dokładna godzine.
Nowy konsultant dopisał ponownie godzinę.
Przyszedł SMS z nowym numerem zgłoszenia a po 10 min zgłoszenie zostało zamknięte a problem natal nie naprawiony oraz brak informacji co jest przyczyną.
Porażka totalna.
Zamknęli bo nie było informacji o której godzinie była próba wysłania smsa mimo iż podawałem konsultantowi dokładna godzine.
Nowy konsultant dopisał ponownie godzinę.
Przyszedł SMS z nowym numerem zgłoszenia a po 10 min zgłoszenie zostało zamknięte a problem natal nie naprawiony oraz brak informacji co jest przyczyną.
Porażka totalna.
Sprawdź kody *101#, *136# *121# co pokazuje
-
feniks1986