Michał_Plus pisze: ↑24 kwie 2026, o 10:25Ron, nie ma żadnych informacji o utrudnieniach. Jakie są parametry sygnału? Z 4G jest tylko L900 i L1800.
Stacja BT20656 padła całkiem. Nic nie nadaje. Sygnał Leci z oddalonego BT22272 ledwo L1800.
Edit 12:51:
Ok wszystko jasne. Podjechałem pod maszt. Prace Tauronu i nie ma prądu prawdopodobnie do godziny 16. Mam nadzieje, że po odpaleniu wszystko wróci do normy.
Przyłącze się do tematu. Ja z kolei mam inny problem, posiadam Redmi Note 13 z 4G i jest tak, że czasami gdy mam normalnie zasięg ciągle to ktoś do mnie dzwoni i jest, że wybrany abonent jest nieosiągalny, bądź ktoś wysyła mi rano SMSa, on nie dociera później kolejne już tak, ale ten pierwszy z rana już nie dociera w ogóle tak jakby nie było żadnego wysłanego do mnie. Włączyłem 3G i problemu już nie ma żadnego. W czym problem? Że nawet SMS nie dochodzi jak już niby zasięg jest tylko ginie w ogóle jakby nikt do mnie nic nie wysłał? Kartę SIM mam z 2017 roku, ale już z LTE. Byłoby jak jest na 3G zostałbym, ale zostaje wyłączone w grudniu tego roku...
Ostatnio zmieniony 17 lip 2026, o 13:28 przez Joanna_Plus, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:Przeniesiono do właściwego wątku.
prześlij proszę opis sprawy wraz z numerem telefonu przez ten formularz .
Podaj dokładną lokalizację oraz przykłady wspomnianych połączeń/wiadomości (data i godzina zdarzenia oraz numer, który nie mógł się połączyć/wysłać SMS-a):
pytanieplus pisze: ↑17 lip 2026, o 11:39
ktoś do mnie dzwoni i jest, że wybrany abonent jest nieosiągalny, bądź ktoś wysyła mi rano SMSa, on nie dociera
Następnie podaj nam tutaj numer zgłoszenia.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?
Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
Joanna_Plus pisze: ↑17 lip 2026, o 13:34pytanieplus,
Podaj dokładną lokalizację oraz przykłady wspomnianych połączeń/wiadomości (data i godzina zdarzenia oraz numer, który nie mógł się połączyć/wysłać SMS-a)
Nie mam dat, ani godzin tego bo to było 2 miesiące temu i jestem obecnie już tylko na 3G.
Od kiedy to nie wiem, wiem że teraz jest tragicznie, po mimo tego że mapa zasięgu pokazuje coś przeciwnego. W Łochowie jest ok, a 15 km dalej już tragedia.
15 km nawet w terenie plaskim i niezabudowanym to odleglosc gdzie mozesz ew. lapac jakies strzepy sygnalu na zewnatrz. Widze, ze masz jedna stacje duzo blizej, Stoczek, jakies 5-7 km, ale widocznie sa jakies przeszkody terenowe.
Jedyna nadzieja w tym, ze Plus podepnie sie pod Play.
BTW Nie sadze, zeby sytuacja zmienila sie tam ostatnio. Moim zdaniem od zawsze bylo tam zle.