Tak, dalej można zmienić.
Logujesz się do iPlus, następnie klikasz Profil - wymień kartę na eSIM (przekieruje Cie do starego systemu iPlus), Usługi i na samym dole jest Zmień numer.
Zmiana numeru telefonu - Abonament
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
- Ron
- Moderator
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Zmiana numeru telefonu - Abonament
Dzięki.
Ja używam starego dobrego webowego eboku (iPlusa), gdzie mam "standardowo" zmianę numeru
Mnie loguje do nowego, ale przez eSIM można wejść do starego iPlus.
Zobaczymy jak długo... a może specjaliści mają info czy będzie wyłączony czy dostępny?
Zobaczymy jak długo... a może specjaliści mają info czy będzie wyłączony czy dostępny?
Mi już to nie działa:(
Niestety, nawet nie działa ta zakładka, pokazuje się (Zapisz zgłoszenie poprzez formularz kontaktowy) a nawet ten formularz się nie wyświetla
Logujesz się do iPlus, na górze wybierasz zakładkę Pomoc, a następnie Zgłoś reklamację (druga od dołu) i jesteś w starym iPlusie... u góry wybierasz Usługi i na samym dole Zmiana numeru Msisdn; wchodzisz w Szczegóły.
Jeśli przenosi Cię do faktycznej reklamacji to na głównej stronie iPlus dokonaj odświeżenia strony i ponów całą procedurę. U mnie działa.
Jeśli przenosi Cię do faktycznej reklamacji to na głównej stronie iPlus dokonaj odświeżenia strony i ponów całą procedurę. U mnie działa.
„Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi.” - Stanisław Jerzy Lec