Plush Abonament
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
- Ron
- Moderator
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Plush Abonament
Przejście z Plus na karte do Plush Abo wiąże się z wysłaniem nowych kart SIM??
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Ron,
może pozostać dotychczasowa karta SIM lub możesz ją wymienić na nową.
może pozostać dotychczasowa karta SIM lub możesz ją wymienić na nową.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Coś tutaj nie gra przy zmianie z karty na Plush Abo. Infolinia wmawia o nowych kartach SIM. Wiedza na poziomie 0 na infolinii.
Witam,
jestem klientem firmowym. Kończy mi się umowa pod koniec listopada na kilka numerów w abonamencie PLUSH ABO 35+ i jeden w abonamencie PLUSH ABO 40+ PRO. Dostałem propozycję na przedłużenie umowy i usłyszałem na infolinii, że nie mogę skorzystać z rabatu -50% i płacić 20zł/msc/nr w ofercie na czas nieokreślony. Czy na prawdę jest to niemożliwe? Jesteśmy klientem od około 30 lat...
jestem klientem firmowym. Kończy mi się umowa pod koniec listopada na kilka numerów w abonamencie PLUSH ABO 35+ i jeden w abonamencie PLUSH ABO 40+ PRO. Dostałem propozycję na przedłużenie umowy i usłyszałem na infolinii, że nie mogę skorzystać z rabatu -50% i płacić 20zł/msc/nr w ofercie na czas nieokreślony. Czy na prawdę jest to niemożliwe? Jesteśmy klientem od około 30 lat...
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj mikek90,
Jeśli chciałbyś porozmawiać z konsultantem DUK, podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl. W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
w przypadku dwóch umów utrzymaniowych (przedłużenie umowy), powyższy rabat nie będzie przyznany.
Jeśli chciałbyś porozmawiać z konsultantem DUK, podeślij proszę numery telefonów, których sprawa dotyczy oraz numer kontaktowy pod adres: specjalista_plus@plus.pl. W temacie wiadomości dodaj słowo: FORUM oraz zawrzyj też swoją nazwę użytkownika.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Przeszedłem z karty na abonament Plush Abo. Oczywiście uparli się na nowe karty SIM. Dziś przyszły karty SIM Plusha.
Nastąpiła aktywacja oferty, ale działają obecne karty SIM. Nowe SiMki nieaktywne. Czy mogę je wyrzucić. O co chodzi?
Edit:
Właśnie przyszedł mail. Czyli do numerów zostały przypisane stare karty SIM. Wq aktualnego SMSa i emaila. Czyli nowe karty będą nieaktywne?
Nastąpiła aktywacja oferty, ale działają obecne karty SIM. Nowe SiMki nieaktywne. Czy mogę je wyrzucić. O co chodzi?
Edit:
Właśnie przyszedł mail. Czyli do numerów zostały przypisane stare karty SIM. Wq aktualnego SMSa i emaila. Czyli nowe karty będą nieaktywne?
Działa. Dziękuje Basia_Plus 
Ps. Przy okazji pomieszałem posty. Przepraszam.
Ps. Przy okazji pomieszałem posty. Przepraszam.
Chyba nadszedł czas na opuszczenie Plusa ...
Zasięg i transfery w większych aglomeracjach nadal słabe lub bardzo słabe (przynajmniej dla lokalizacji, gdzie karty Plusa przebywają), brak dobrej oferty i nacisk na umowy terminowe.
Jak przejść z Plush Abo na kartę?
Zasięg i transfery w większych aglomeracjach nadal słabe lub bardzo słabe (przynajmniej dla lokalizacji, gdzie karty Plusa przebywają), brak dobrej oferty i nacisk na umowy terminowe.
Jak przejść z Plush Abo na kartę?
Musisz złożyć wypowiedzenie, może być przesłane na bok@plus.pl, a co dalej w linku poniżej.
przejście z usług abonamentowych do oferty na kartę
OK, @Ron, a musze zachować 30 dniowy okres wypowiedzenia?
Bo jak tak, to od razu walę do operatora docelowego i o miesiąc jestem u niego szybciej.
Bo jak tak, to od razu walę do operatora docelowego i o miesiąc jestem u niego szybciej.
-
serenity20
- Nowy
Witam.
Po wkurzaniu się z Orange (słaby zasięg, problemy z Volte oraz WiFiCall) chciałbym spróbować abonamentu Plush.
Czy Plush ma dobry zasięg na perfyferiach podmiejskich? Żona na abonament firmy w Plusie i zasięg ma dobry w przeciwieństwie do innych operatorów. Czy Plus = Plush jeśli chodzi om jakość połaczeń?
Kolejne pytanie jest takie iż chciałbym połaczyć 2 abonamenty w tych opcjach "Razem Taniej" po 20 zł.
Czy w tej opcji da się dobrać dodatkowe karty sim przykładowo radia samochodowego ?
Pozdrawiam
Po wkurzaniu się z Orange (słaby zasięg, problemy z Volte oraz WiFiCall) chciałbym spróbować abonamentu Plush.
Czy Plush ma dobry zasięg na perfyferiach podmiejskich? Żona na abonament firmy w Plusie i zasięg ma dobry w przeciwieństwie do innych operatorów. Czy Plus = Plush jeśli chodzi om jakość połaczeń?
Kolejne pytanie jest takie iż chciałbym połaczyć 2 abonamenty w tych opcjach "Razem Taniej" po 20 zł.
Czy w tej opcji da się dobrać dodatkowe karty sim przykładowo radia samochodowego ?
Pozdrawiam
Zależy od lokalizacji jak u każdego operatora.Czy Plush ma dobry zasięg na perfyferiach podmiejskich? Żona na abonament firmy w Plusie i zasięg ma dobry w przeciwieństwie do innych operatorów. Czy Plus = Plush jeśli chodzi om jakość połaczeń?
Jakość połączeń identyczna. To jest jedna sieć.
Jeśli 2 numery są na Ciebie tzn na jeden Pesel to jak najbardziej. Dodatkowo za przeniesienie jest 3 miesiące za 0zł.serenity20 pisze: ↑13 paź 2025, o 18:48 Kolejne pytanie jest takie iż chciałbym połaczyć 2 abonamenty w tych opcjach "Razem Taniej" po 20 zł.
Nie ma dodatkowych kart SIM jeśli chodzi o ten sam numer.serenity20 pisze: ↑13 paź 2025, o 18:48 Czy w tej opcji da się dobrać dodatkowe karty sim przykładowo radia samochodowego ?
Pozdrawiam
-
szuetam20@tlen.pl
- Prawie PlusManiak
Re: Przedłużenie umowy
Wracam dwoma numerami do plusha z premium. Dziś umowa na mailu, 3mce gratis po 80GB na numer i łącznie to 40zl za dwa numery... Wszystko inne bez limitu.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2025, o 07:56 przez Ron, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono do odpowiedniego tematu
Powód: Przeniesiono do odpowiedniego tematu