Plush Abonament
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
- Ron
- Moderator
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Re: Plush Abonament
No właśnie, bo konsultanci na czacie i tel twierdzą, że jeden z numerów musi być nowy, a nie oba przedłużane 
No i tak jak wszędzie piszą, FV jest i brak rabatów.
Więc leci reklamacja... I prośba, aby mi w końcu odpisali czy rabaty będą przyznawane czy mam nie tracić czasu na promocję....
CASE/241106/2054 Brak rabatu -50%
Więc leci reklamacja... I prośba, aby mi w końcu odpisali czy rabaty będą przyznawane czy mam nie tracić czasu na promocję....
CASE/241106/2054 Brak rabatu -50%
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Ron,
poprosiłam o udzielenie odpowiedzi na przesłaną korespondencję.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ

Kolega odstąpił od 2 aneksów i dostał rabat - 50% na 2 stare Plush-e :) straszny bałagan.
Ojej na Plush S zamiast 25 zł ma po 12,50 na 2 różnych kontach.
No i jest bałagan. Dalej nie mam odpowiedzi z Reklamacji,
CASE/241106/2054
A tutaj kolejne nowości tym razem w formie Cenniku. Dali stawki i usługi do Cennika? Teraz pytanie czy Regulaminy dalej obowiązują czy Cenniki?
CENNIK USŁUG KOMUNIKACJI ELEKTRONICZNEJ „PLUSH ABONAMENT 8.1 dla Stałych Klientów” („Cennik”)
vs
Regulamin Promocji „PLUSH ABONAMENT 8v3 dla Stałych Klientów” („Regulamin Promocji”)
Ciekawe czy zapis poniżej dotyczy przedłużenia dwóch numerów?
4. W przypadku Abonenta, który w okresie ważności kodu rabatowego zawrze z POLKOMTEL co najmniej dwie Umowy na
warunkach Cennika z Planem taryfowym PLUSH M lub na warunkach określonych w Cenniku „Plush Abonament 8v2 (dodatkowy rabat)", rabat zostanie przyznany automatycznie, bez konieczności wysyłania przez Abonenta kodów
rabatowych.
EDYCJA:
Reklamacja została uznana.
Bardzo Wam dziękuje.
Tylko jeszcze na drugim numerze w przyszłym miesiącu wchodzi ten 8v3. Mam nadzieje, że już z automatu będzie rabat.
CASE/241106/2054
A tutaj kolejne nowości tym razem w formie Cenniku. Dali stawki i usługi do Cennika? Teraz pytanie czy Regulaminy dalej obowiązują czy Cenniki?
CENNIK USŁUG KOMUNIKACJI ELEKTRONICZNEJ „PLUSH ABONAMENT 8.1 dla Stałych Klientów” („Cennik”)
vs
Regulamin Promocji „PLUSH ABONAMENT 8v3 dla Stałych Klientów” („Regulamin Promocji”)
Ciekawe czy zapis poniżej dotyczy przedłużenia dwóch numerów?
4. W przypadku Abonenta, który w okresie ważności kodu rabatowego zawrze z POLKOMTEL co najmniej dwie Umowy na
warunkach Cennika z Planem taryfowym PLUSH M lub na warunkach określonych w Cenniku „Plush Abonament 8v2 (dodatkowy rabat)", rabat zostanie przyznany automatycznie, bez konieczności wysyłania przez Abonenta kodów
rabatowych.
EDYCJA:
Reklamacja została uznana.
Bardzo Wam dziękuje.
Tylko jeszcze na drugim numerze w przyszłym miesiącu wchodzi ten 8v3. Mam nadzieje, że już z automatu będzie rabat.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2024, o 12:03 przez Marta_Plus, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: post pod postem.
Powód: post pod postem.
- Marta_Plus
- Specjalista Plusa
Ron,

Poprosiłam o przyśpieszenie rozwiązania powyższej sprawy.
W związku z wejściem w życie nowej ustawy - Prawo Komunikacji Elektronicznej (PKE), obowiązuje nowy sposób przedstawiania oferty - cennik ofertowy zam. regulamin promocji.
Także, zgodnie z powyższym.Ron pisze: ↑11 lis 2024, o 12:04 Ciekawe czy zapis poniżej dotyczy przedłużenia dwóch numerów?
warunkach Cennika z Planem taryfowym PLUSH M lub na warunkach określonych w Cenniku „Plush Abonament 8v2 (dodatkowy rabat)", rabat zostanie przyznany automatycznie, bez konieczności wysyłania przez Abonenta kodów rabatowych.
Super, dziękujemy za info.

Tylko tam w cenniku są zapisy o wersji 8v2, a mamy wersje 8v3 na jednym a na drugim wejdzie w przyszłym miesiącu.
Czy teraz z automatu będą przekierowania na wersje Cennikowe?
Czy teraz z automatu będą przekierowania na wersje Cennikowe?
Dzień dobry.
Czy mogę prosić o przyśpieszenie udzielenia odpowiedzi na reklamację CASE/241119/528.
Z góry serdecznie dziękuję :)
Czy mogę prosić o przyśpieszenie udzielenia odpowiedzi na reklamację CASE/241119/528.
Z góry serdecznie dziękuję :)
-
Adalbert87
- Nowy
Witam czy ktoś może udzielić odpowiedzi kiedy sklep internetowy wznowi realizację zamówienia. 12.11. Przedłużałam umowe z nowym tel. I od tego czasu gdy sprawdzam status zamówienia widnieje napis zamowienie w trakcie realizacji. Wysłałam e-maila na esklep@plus.pl dowiedziałam się ze maja blad techniczny w związku z czym wstrzymują realizację zamówien. Ktoś ma podobny problem?
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Witaj Kowaska,
Witaj Adalbert87,
poprosiłam o udzielenie odpowiedzi na powyższe zgłoszenie.
Witaj Adalbert87,
zgodnie z otrzymaną informacją, czekamy na realizację złożonych zamówień. Przepraszamy za napotkane niedogodności.Adalbert87 pisze: ↑19 lis 2024, o 10:22 dowiedziałam się ze maja blad techniczny w związku z czym wstrzymują realizację zamówien

-
Adalbert87
- Nowy
Od kiedy występuje taki problem
- Basia_Plus
- Specjalista Plusa
Adalbert87,
od niedawna, nie znamy szczegółów.
od niedawna, nie znamy szczegółów.

-
Adalbert87
- Nowy
Czy wiadomo kiedy ustąpią usterki i wznowicie realizację zamowien coś więcej wiadomo?