doładowania

W tym dziale pytamy o Plus Mix i Plus na Kartę. Odpowiedzi udzielą Wam specjaliści Plusa
Regulamin forum
Specjaliści odpowiadają na posty w dni robocze, w godzinach 10:00 – 18:00
Awatar użytkownika
sl@w_es
Moderator
Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook

Re: doładowania

Post autor: sl@w_es »

Moim zdaniem nic złego w takiej formie doładowania nie ma, ale skoro jak twierdzisz Operator wycofał się z tego to musiał mieć ku temu powód i pewnie jak zwykle chodziło o kasę.
„Nie wystarczy mówić do rzeczy, trzeba mówić do ludzi.” - Stanisław Jerzy Lec
Awatar użytkownika
Plush
Starszy Plusmaniak

Post autor: Plush »

Przyznam, że ja już takiej karty doładowującej nie miałem w rękach od ładnych kilku lat.
Dzisiaj w dobie internetu i doładowań elektronicznych raczej takie karty nie są zbyt potrzebne, a poza tym można przecież zakupić doładowanie w formie kodu drukowanego na paragonie, który myślę zastąpił właśnie wspomniane telekarty.
Uwielbiam Plush'aka
mariatabor
Nowy

Post autor: mariatabor »

Kupiłam doładowanie na paragonie, zgodnie z instrukcją wpisałam telekod, a cały czas dostaje powiadomienie że telekod jest niepoprawny, wpisując numer żeby sprawdzić stan konta, jest napisane że kod MMI jest błędny, do obsługi nie można się dodzwonić bo nie mam środków na koncie.
Awatar użytkownika
Basia_Plus
Specjalista Plusa

Post autor: Basia_Plus »

mariatabor,

prześlij proszę krótki opis sprawy wraz z numerem telefonu oraz telekodem zasilającym poprzez ten formularz. Jeśli podasz nam tutaj numer zgłoszenia, postaramy się przyśpieszyć udzielenie odpowiedzi.
Chcesz przedłużyć umowę, kupić nowy numer, albo przenieść go z innej sieci?

Obrazek

Sprawdź też odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania w naszym FAQ
ODPOWIEDZ