Jaka telewizja kablowa najlepsza?
-
- Nowy
- Meble Kuchenne na wymiar Warszawa - facebook
Jaka telewizja kablowa najlepsza?
Witam. Jaką telewizję kablową macie u siebie w domu? Ja ostatnio zerwałem umowę z Vectrą, na szczęście miałem jeszcze taką możliwość, przysłali list, że do końca sierpnia można to zrobić bez konsekwencji. Teraz zastanawiam się co wybrać, ale najbardziej słaniam się ku UPC, bo za 75 zł mam pakiet trzech usług (TV, net i telefon). A co Wy macie u siebie? Proszę o podpowiedź.
Re: Jaka telewizja kablowa najlepsza?
Kablowa to multimedia jest najlepsza.
Ja mam UPC i bardzo zadowolony jestem. Mam od nich dtv, internet i telefon.
Ja mam pakiet z Multimediów w domu. O ile TV i telefon to fajna opcja o tyle internet od czasu do czasu nie działa. Po prostu nie działa. Przerwy nie trwają długo max 5-10 min, ale jest to irytujące.
Re: Odp: Jaka telewizja kablowa najlepsza?
Ja miałem umowę w Alfa a od niedawna mam UPC. Najbardziej mi zależało na opcji UPC na żądanie. Kto ma ten wie o czym piszę.
jednak vectra
A ja: bezapelacyjnie UPC.
- januszki88
- Nowy
UPC ma aktualnie najlepsze warunki. A i nie ma problemów z nadawaniem.
Im mniej człowiek wie, tym łatwiej mu żyć.
Polecam UPC, przejechałam się na innych dostawcach, a teraz jest ok
Byłem w każdej i żadna idealna ale najlepsze chyba UPC. Tysiące programów a tylko kilka wartych obejrzenia. Szkoda że nie mozna płacić za kanał np. Jeden to koszt 2 zl. Wybieram 20 i płacę 40. Szukam alternatyw. Macie jakieś pomysły?
Tylko i wyłącznie UPC
Zdecydowanie Multimedia Go duży wybór kanałów i fajne promocje oraz pakiety. Nie ma z nimi żadnych problemów :)
zadna, kto w dzisiejszych czasch oglada kablowke, wystarczy cos pokroju netflix, amazon prime video, disney plus, hbo, etc.